“Betrokken en met oprechte aandacht voor uw uitvaart in Zeist en Utrechtse Heuvelrug.”

vijf generaties in uitvaartzorg sinds 1902

Biedt u de mogelijkheid om op een persoonlijke en intieme manier afscheid te nemen van uw dierbare.

begraven-hoofdfoto

Begraven

Wanneer er de wens is voor een begrafenis zijn er in de regio Midden-Nederland meerdere (natuur) begraafplaatsen waar u gebruik van kunt maken. Informatie en onze ervaringen kunt u hier vinden.

cremeren afbeelding

Cremeren

In de regio Midden-Nederland bevinden zich meerdere crematoria waar u gebruik van kan maken. Informatie en een overzicht hiervan kunt u hier vinden.

locatie

Afscheidslocatie

Veelal denken mensen dat een uitvaartdienst moet plaatsvinden bij een crematorium of begraafplaats. Dit kan maar hoeft zeker niet.

Mogelijkheden

Bij het invullen van een persoonlijk afscheid is zoveel mogelijk. Wij laten u graag zien wat er tegenwoordig allemaal kan.

Voorneveld uitvaartzorg

Voorneveld Uitvaartzorg staat al vijf generaties voor betrokkenheid en oprechte aandacht. In rust en vertrouwen willen wij u ondersteunen in de moeilijke periode bij het overlijden van iemand die u lief is. Wij nemen zorg en praktische zaken van u over zodat er voor u meer ruimte is om de dagen tussen het overlijden en de uitvaart met dierbare momenten in te vullen.

Door de warme contacten van Voorneveld Uitvaartzorg binnen Zeist kunnen we naast onze eigen afscheidshuis ook collegiaal gebruik maken van alle rouwcentra in de omliggende regio. Weet dat u ook met een bestaande verzekering in welke vorm dan ook een, wilsbeschikking of deposito altijd een beroep op ons kunt doen in Zeist, Utrechtse Heuvelrug en omstreken. In overleg met u en de betreffende maatschappij kunnen wij praktische in alle situaties de uitvaart voor u verzorgen.

Voor vragen en informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Geheel vrijblijvend staan wij open voor een kennismaking en laatste wens gesprek, waarin we alle vragen en wensen met elkaar kunnen bespreken.

Dank woorden

Scroll naar boven

Vraag aan per email of per post

Email
of per Post
Vul uw gegevens in om het wilsbetuigingsboekje per email als .pdf ontvangen