Begrafenis Driebergen: VOORNEVELD…..

Persoonlijk en vertrouwd voor uw begrafenis Driebergen en omstreken

Voorneveld Uitvaartzorg staat voor dienstbaarheid. Voor ons betekent dat rust scheppen en met oprechte aandacht luisteren naar uw wensen voor wat voor u een persoonlijke uitvaart moet worden. Juist daar is behoefte aan in de verwarrende tijd bij een overlijden waarin er door u, samen met ons, zoveel geregeld en besloten moet worden.

Ook al heeft u een bestaande verzekering (in kapitaal of natura), een deposito of wilsbeschikking, u kunt altijd een beroep op ons doen voor een crematie of begrafenis Driebergen en omstreken. In overleg met de betreffende maatschappij kunnen wij praktisch altijd de uitvaart voor u verzorgen.

Het verzorgen van de uitvaart in een rouwcentrum in Driebergen en omstreken

Door de goede contacten van Voorneveld Uitvaartzorg binnen Driebergen en in de omliggende regio mogen wij van bijna alle rouwcentra collegiaal gebruiken maken. In overleg met de desbetreffende maatschappij kunnen wij praktisch altijd de crematie of begrafenis voor u verzorgen in Driebergen en omgeving.

Voor vragen en informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ook een kosteloos en vrijblijvend regelgesprek aanvragen.

Willem Voorneveld & Wilma van den Berg

Neem direct contact op

Onze dienstverlening

Regelgesprek

Vraag een kosteloos en vrijblijvend regelgesprek aan.
Lees meer…

Opbaring

Thuis of in een rouwcentrum? Alles is mogelijk.
Lees meer

Begrafenis

Welke begraafplaats kiest u uw eigen woonplaats ?
Lees meer

Crematie

In de provincie Utrecht zijn er een viertal crematoria.
Lees meer

Afscheidsplechtigheid

Een kerkelijk afscheid of een afscheidsbijeenkomst?
Lees meer

Het laatste nieuws

Een uitvaartfilm is zéér waardevol

Afscheid nemen van dierbaren is iets wat nooit zal wennen. Elke uitvaart is intens emotioneel en uniek. Op de dag zelf ontgaat ons vaak wat er allemaal gebeurt. We beleven een begrafenis of crematie veelal in een roes. Logisch, want we worden overmand door verdriet. Anno 2020 is het steeds gebruikelijker om de uitvaart te

Lees meer...

Een uitvaartverzekering is niet verplicht, maar absoluut geen overbodige luxe…

Uit recentelijk onderzoek blijkt dat ongeveer 70% van de mensen in Nederland een uitvaartverzekering heeft. Dat is fijn. Maar eigenlijk zijn er dus ook nog aardig wat mensen dus die er geen éé hebben… Eigenlijk is dat totaal niet verstandig. En best zorgelijk. Een uitvaartverzekering afsluiten is niet verplicht in ons land, maar wél verstandig.

Lees meer...

Kies de juiste woorden voor uw kerstkaarten

‘Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar’ het klinkt vertrouwd en bekend in de oren, maar dit is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Iemand die net of een paar jaar geleden een dierbare verloren heeft, kijkt niet uit naar de feestdagen. Voor hen kan de kerst zwaar en confronterend zijn, want degene waarmee zij het zouden vieren,

Lees meer...

Klant beoordelingen:

Ik ben ongelooflijk blij met de zorg, Willem Voorneveld ken ik vanuit de parochie, wat het fijn maakte. Het is allemaal heel goed gegaan. Ook over Doryan zijn we heel tevreden, warm en discreet. Een mooier afscheid konden we niet wensen met prachtige muziek. We zijn ontzettend dankbaar voor de inzet en de verzorging.

Diny Castermans

Ik heb het heel, heel bijzonder gevonden. Het was zeldzaam, de combinatie van betrokkenheid enerzijds en doorzetten anderzijds. Er zit echt hartewarmte in de wijze waarop ze je helpen. Wij voelden daardoor de ruimte om het helemaal te doen op de manier die wij wilden en ook hoe onze vader het gewild zou hebben.

Elisabeth de Charon de Saint Germain

Geweldig, heel persoonlijk, heel fijn. Hij was er gewoon als mens en uitvaartverzorger. Het was heel fijn en ik kan er met dankbaarheid op terugkijken. Het was gewoon een arm om me heen!

Mevr Dekker

Ze zijn heel goed in hun werk, niets op aan te merken. Alleen maar positief over zowel vader als zoon. Dank

Mevr Huisman-Roghair

Het afscheid was heel ongedwongen, niet op een traditionele manier maar ik vond het heel mooi. Hierbij bedankt ik ook Willem Voorneveld, hij is zo goed met ons omgegaan. Wat een lief mens is hij. Ook al werkt hij al lang in dit vak, hij weet heel goed met mensen om te gaan.

Mevrouw Hissink

De begeleiding van Doryan Voorneveld was heel fijn. De vlotheid waarmee hij contact met ons op nam, was heel prettig en er was ook alle begrip. Een kleine onderneming past bij ons als familie. Willem Voorneveld heeft de uitvaart van onze vader begeleid en ook dat was heel fijn en prettig, met name de begeleiding en ondersteuning toen voor onze moeder.

Fam Bisscheroux

In één woord,Geweldig. Ik zou iedereen Voorneveld aanraden. Prettig en heel fijn samengewerkt. Een hele fijne dienstverlening en we zijn enorm ontzorgd, alles ging eigenlijk vanzelf.”

A. Alberts

Ze waren er als het nodig was, maar wel op de achtergrond. Heel passend.

G.J. Hoitink

De crematie van mijn vriendin heeft Voorneveld helemaal perfect met ons geregeld. Zo netjes. Ze  hebben het heel goed gedaan. Wij willen graag dat onze uitvaart ook door hun geregeld wordt.

Y. van Stijn

Alles wat we bedachten is gerealiseerd. Het was prima, flexibel en heel netjes.

Hermien Busschbach
1 2 3

Begrafenis Driebergen laten verzorgen

 

Om op een goede manier het rouwproces in te gaan nadat een dierbare is overleden, is een passend afscheid en een respectvolle begrafenis of crematie heel belangrijk. U wilt waarschijnlijk het liefst rouwen in deze moeilijke periode vlak na het overlijden van uw dierbare, er wordt echter van u verwacht dat u een begrafenis of crematie Driebergen regelt. Voorneveld Uitvaartzorg kan u hierin begeleiden. Daarom staan wij ook voor u klaar om u gedurende het hele proces bij te staan.

 

Wij komen u zo snel mogelijk naar u toe als u doorgeeft dat uw dierbare overleden is. Tot in detail wordt samen met u besproken wat er moet gebeuren. Wat moet er geregeld worden voor de uitvaart? Wat waren de wensen van de overledene? Wordt het een crematie of begrafenis in Driebergen? Voorneveld Uitvaartzorg helpt u graag bij het maken van deze moeilijke en vele keuzes en zorgt tevens voor een waardig en respectvolle uitvaart van uw overleden dierbare.

Wilt u een afspraak maken met Voorneveld Uitvaarzorg? Neem dan contact op via 030 – 69 14 620.

Persoonlijk en vertrouwde uitvaartverzorging voor een begrafenis Driebergen

Voorneveld Uitvaartzorg staat voor dienstbaarheid. Wij willen in de eerste plaats voor u rust en ruimte scheppen, om vervolgens met onze ervaring, vakkennis en onze oprechte aandacht te luisteren naar uw wensen betreft een crematie of begrafenis in De Bilt. Met deze verkregen informatie zullen wij vorm en inhoud geven aan een waardig afscheid voor uw overleden dierbare. Wij merken dat juist hier behoefte aan is tijdens de verwarrende tijd waarin er door u, met ondersteuning van ons, zoveel geregeld en besloten moet worden.

 

Wij helpen u bij  onder andere het kiezen tussen de kleuren staatsievervoer, de kist en de rouwkaart. In welke mate wij u hierin begeleiden en ondersteunen is geheel naar uw wens. Voorneveld Uitvaartzorg wil er uitsluitend voor zorgen dat uw dierbare overledene een waardig en respectvol afscheid krijgt.

 

Voorneveld Uitvaartzorg verzorgt de gewenste begrafenis

 

Bij Voorneveld Uitvaartzorg kunt u terecht voor een begrafenis of een crematie in De Bilt en omstreken. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak om u te informeren over ons bedrijf en over de mogelijkheden voor een uitvaart in De Bilt. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 030 – 69 14 620. Of neem contact op via onze contactagina.