Begrafenis Driebergen: VOORNEVELD…..

Persoonlijk en vertrouwd voor uw begrafenis Driebergen en omstreken

Voorneveld Uitvaartzorg staat voor dienstbaarheid. Voor ons betekent dat rust scheppen en met oprechte aandacht luisteren naar uw wensen voor wat voor u een persoonlijke uitvaart moet worden. Juist daar is behoefte aan in de verwarrende tijd bij een overlijden waarin er door u, samen met ons, zoveel geregeld en besloten moet worden.

Ook al heeft u een bestaande verzekering (in kapitaal of natura), een deposito of wilsbeschikking, u kunt altijd een beroep op ons doen voor een crematie of begrafenis Driebergen en omstreken. In overleg met de betreffende maatschappij kunnen wij praktisch altijd de uitvaart voor u verzorgen.

Het verzorgen van de uitvaart in een rouwcentrum in Driebergen en omstreken

Door de goede contacten van Voorneveld Uitvaartzorg binnen Driebergen en in de omliggende regio mogen wij van bijna alle rouwcentra collegiaal gebruiken maken. In overleg met de desbetreffende maatschappij kunnen wij praktisch altijd de crematie of begrafenis voor u verzorgen in Driebergen en omgeving.

Voor vragen en informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ook een kosteloos en vrijblijvend regelgesprek aanvragen.

Willem Voorneveld & Wilma van den Berg

Neem direct contact op

Onze dienstverlening

Regelgesprek

Vraag een kosteloos en vrijblijvend regelgesprek aan.
Lees meer…

Opbaring

Thuis of in een rouwcentrum? Alles is mogelijk.
Lees meer

Begrafenis

Welke begraafplaats kiest u uw eigen woonplaats ?
Lees meer

Crematie

In de provincie Utrecht zijn er een viertal crematoria.
Lees meer

Afscheidsplechtigheid

Een kerkelijk afscheid of een afscheidsbijeenkomst?
Lees meer

Het laatste nieuws

Een uitvaartfilm is zéér waardevol

Afscheid nemen van dierbaren is iets wat nooit zal wennen. Elke uitvaart is intens emotioneel en uniek. Op de dag zelf ontgaat ons vaak wat er allemaal gebeurt. We beleven een begrafenis of crematie veelal in een roes. Logisch, want we worden overmand door verdriet. Anno 2020 is het steeds gebruikelijker om de uitvaart te

Lees meer...

Een uitvaartverzekering is niet verplicht, maar absoluut geen overbodige luxe…

Uit recentelijk onderzoek blijkt dat ongeveer 70% van de mensen in Nederland een uitvaartverzekering heeft. Dat is fijn. Maar eigenlijk zijn er dus ook nog aardig wat mensen dus die er geen éé hebben… Eigenlijk is dat totaal niet verstandig. En best zorgelijk. Een uitvaartverzekering afsluiten is niet verplicht in ons land, maar wél verstandig.

Lees meer...

Kies de juiste woorden voor uw kerstkaarten

‘Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar’ het klinkt vertrouwd en bekend in de oren, maar dit is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Iemand die net of een paar jaar geleden een dierbare verloren heeft, kijkt niet uit naar de feestdagen. Voor hen kan de kerst zwaar en confronterend zijn, want degene waarmee zij het zouden vieren,

Lees meer...

Klant beoordelingen:

Het was zo mooi en fijn, binnen een uur hadden we de begroting. Het was een hele prettige samenwerking, ook naar mijn moeder toe, heel fijn en mooi.

Joyce Marchal

Prima, uitstekende service, op een vriendelijke en professionele manier. Niets dan lof.

De Ruyter de Wildt

Super! We hebben allemaal iets gedaan en Voorneveld heeft dat uitstekend begeleid en gecoacht en het ons zelf laten doen. Hij was op een gepaste manier op de achtergrond. Over de hele gang van zaken zijn we dik tevreden! Dank hiervoor.

fam van Barneveld

We wisten hoe Voorneveld Uitvaartzorg werkt en wat we konden verwachten. Over de uitvaart zelf zijn we erg tevreden. Het is heel goed en fijn geweest. Alles is geweldig gegaan. Wat ook heel fijn was, dat de condoleance bij ons thuis kon plaatsvinden en mijn dochters bij de laatste verzorging hebben mogen helpen.

Mevr van Dijk

Alles voldeed volledig aan onze verwachtingen. Voorneveld heeft ook de uitvaart van onze vader geregeld en dat is ons zo goed bevallen dat het geen enkele vraag was wie de uitvaart van onze moeder zou moeten regelen. We zijn zeer tevreden. We kunnen hen iedereen aanbevelen.

Familie Glaser

Het is precies zo gegaan zoals we wilden en het was helemaal perfect geregeld. We wilden het graag bij "Voorneveld" en dat is ook gelukt, heel fijn.

Fam van den Brink

De dienst was heel keurig verzorgd en daar ben ik erg blij om. Wat jullie gedaan hebben voelt goed, het was heel goed verzorgd.

Mevrouw O.

Het was een heel stijlvol en mooi afscheid.

Familie Broekhof

Niets dan lof. We waren heel erg tevreden en weten dat ze hun uiterste best doen. We kennen elkaar goed en weet dat niets hun te veel is. Fantastisch!

R.E. Smith

Beste Willem en Doryan,
Ik wil jullie – mede namens Wilma - heel, heel hartelijk bedanken voor de manier waarop jullie de uitvaart van Harm hebben begeleid en verzorgd. We waren in onze wensen heel uitgesproken, en jullie hebben ons daarin steeds weer ondersteund en het afscheid mogelijk gemaakt dat wij voor onze Harm in gedachten hadden. Maar vooral ook jullie warmte en hartelijkheid heeft ons geraakt en goed gedaan.

Dank jullie wel: ik zal dit geschenk van jullie aan ons altijd koesteren in mijn hart.

H. Stolp
1 2 3

Begrafenis Driebergen laten verzorgen

 

Om op een goede manier het rouwproces in te gaan nadat een dierbare is overleden, is een passend afscheid en een respectvolle begrafenis of crematie heel belangrijk. U wilt waarschijnlijk het liefst rouwen in deze moeilijke periode vlak na het overlijden van uw dierbare, er wordt echter van u verwacht dat u een begrafenis of crematie Driebergen regelt. Voorneveld Uitvaartzorg kan u hierin begeleiden. Daarom staan wij ook voor u klaar om u gedurende het hele proces bij te staan.

 

Wij komen u zo snel mogelijk naar u toe als u doorgeeft dat uw dierbare overleden is. Tot in detail wordt samen met u besproken wat er moet gebeuren. Wat moet er geregeld worden voor de uitvaart? Wat waren de wensen van de overledene? Wordt het een crematie of begrafenis in Driebergen? Voorneveld Uitvaartzorg helpt u graag bij het maken van deze moeilijke en vele keuzes en zorgt tevens voor een waardig en respectvolle uitvaart van uw overleden dierbare.

Wilt u een afspraak maken met Voorneveld Uitvaarzorg? Neem dan contact op via 030 – 69 14 620.

Persoonlijk en vertrouwde uitvaartverzorging voor een begrafenis Driebergen

Voorneveld Uitvaartzorg staat voor dienstbaarheid. Wij willen in de eerste plaats voor u rust en ruimte scheppen, om vervolgens met onze ervaring, vakkennis en onze oprechte aandacht te luisteren naar uw wensen betreft een crematie of begrafenis in De Bilt. Met deze verkregen informatie zullen wij vorm en inhoud geven aan een waardig afscheid voor uw overleden dierbare. Wij merken dat juist hier behoefte aan is tijdens de verwarrende tijd waarin er door u, met ondersteuning van ons, zoveel geregeld en besloten moet worden.

 

Wij helpen u bij  onder andere het kiezen tussen de kleuren staatsievervoer, de kist en de rouwkaart. In welke mate wij u hierin begeleiden en ondersteunen is geheel naar uw wens. Voorneveld Uitvaartzorg wil er uitsluitend voor zorgen dat uw dierbare overledene een waardig en respectvol afscheid krijgt.

 

Voorneveld Uitvaartzorg verzorgt de gewenste begrafenis

 

Bij Voorneveld Uitvaartzorg kunt u terecht voor een begrafenis of een crematie in De Bilt en omstreken. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak om u te informeren over ons bedrijf en over de mogelijkheden voor een uitvaart in De Bilt. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 030 – 69 14 620. Of neem contact op via onze contactagina.