Begrafenis Driebergen: VOORNEVELD…..

Persoonlijk en vertrouwd voor uw begrafenis Driebergen en omstreken

Voorneveld Uitvaartzorg staat voor dienstbaarheid. Voor ons betekent dat rust scheppen en met oprechte aandacht luisteren naar uw wensen voor wat voor u een persoonlijke uitvaart moet worden. Juist daar is behoefte aan in de verwarrende tijd bij een overlijden waarin er door u, samen met ons, zoveel geregeld en besloten moet worden.

Ook al heeft u een bestaande verzekering (in kapitaal of natura), een deposito of wilsbeschikking, u kunt altijd een beroep op ons doen voor een crematie of begrafenis Driebergen en omstreken. In overleg met de betreffende maatschappij kunnen wij praktisch altijd de uitvaart voor u verzorgen.

Het verzorgen van de uitvaart in een rouwcentrum in Driebergen en omstreken

Door de goede contacten van Voorneveld Uitvaartzorg binnen Driebergen en in de omliggende regio mogen wij van bijna alle rouwcentra collegiaal gebruiken maken. In overleg met de desbetreffende maatschappij kunnen wij praktisch altijd de crematie of begrafenis voor u verzorgen in Driebergen en omgeving.

Voor vragen en informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ook een kosteloos en vrijblijvend regelgesprek aanvragen.

Willem Voorneveld & Wilma van den Berg

Neem direct contact op

Onze dienstverlening

Regelgesprek

Vraag een kosteloos en vrijblijvend regelgesprek aan.
Lees meer…

Opbaring

Thuis of in een rouwcentrum? Alles is mogelijk.
Lees meer

Begrafenis

Welke begraafplaats kiest u uw eigen woonplaats ?
Lees meer

Crematie

In de provincie Utrecht zijn er een viertal crematoria.
Lees meer

Afscheidsplechtigheid

Een kerkelijk afscheid of een afscheidsbijeenkomst?
Lees meer

Het laatste nieuws

Een uitvaartfilm is zéér waardevol

Afscheid nemen van dierbaren is iets wat nooit zal wennen. Elke uitvaart is intens emotioneel en uniek. Op de dag zelf ontgaat ons vaak wat er allemaal gebeurt. We beleven een begrafenis of crematie veelal in een roes. Logisch, want we worden overmand door verdriet. Anno 2020 is het steeds gebruikelijker om de uitvaart te

Lees meer...

Een uitvaartverzekering is niet verplicht, maar absoluut geen overbodige luxe…

Uit recentelijk onderzoek blijkt dat ongeveer 70% van de mensen in Nederland een uitvaartverzekering heeft. Dat is fijn. Maar eigenlijk zijn er dus ook nog aardig wat mensen dus die er geen éé hebben… Eigenlijk is dat totaal niet verstandig. En best zorgelijk. Een uitvaartverzekering afsluiten is niet verplicht in ons land, maar wél verstandig.

Lees meer...

Kies de juiste woorden voor uw kerstkaarten

‘Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar’ het klinkt vertrouwd en bekend in de oren, maar dit is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Iemand die net of een paar jaar geleden een dierbare verloren heeft, kijkt niet uit naar de feestdagen. Voor hen kan de kerst zwaar en confronterend zijn, want degene waarmee zij het zouden vieren,

Lees meer...

Klant beoordelingen:

Graag wil ik, mede namens mijn familie, de heer W. Voorneveld heel hartelijk danken voor de respectvolle, ingetogen, warme en deskundige verzorging van de uitvaart van mijn moeder. Alles was tot in de perfectie geregeld.

P. Spanjersberg

Ik wil jullie bedanken voor de uitstekende voorbereiding en gedeeltelijke uitvoering van de uitvaart/overtocht naar Kenia, van mijn cliënte.
Haar wens is hiermee in vervulling gegaan!

M.J. Moorrees

Het overlijden van mijn moeder was onverwacht. Enkele zaken hadden wij besproken, andere niet. Er is ook zo veel waar je geen weet van hebt totdat het je overkomt. Dankzij de professionele en warme begeleiding van meneer en mevrouw Voorneveld heb ik op de mooist denkbare manier afscheid van mijn moeder kunnen nemen. Ik werd goed geïnformeerd over alle mogelijkheden en heb zo de juiste keuzes kunnen maken.

S.S.S

zeer goede ervaring, uitstekende service.

Sella Hornis

Wij hebben al vaker de uitstekende verzorging van de fam. Voorneveld ervaren, zowel de organisatie als de persoonlijk benadering is heel prettig en zorgvuldig!

Bert de Jonge
1 2 3

Begrafenis Driebergen laten verzorgen

 

Om op een goede manier het rouwproces in te gaan nadat een dierbare is overleden, is een passend afscheid en een respectvolle begrafenis of crematie heel belangrijk. U wilt waarschijnlijk het liefst rouwen in deze moeilijke periode vlak na het overlijden van uw dierbare, er wordt echter van u verwacht dat u een begrafenis of crematie Driebergen regelt. Voorneveld Uitvaartzorg kan u hierin begeleiden. Daarom staan wij ook voor u klaar om u gedurende het hele proces bij te staan.

 

Wij komen u zo snel mogelijk naar u toe als u doorgeeft dat uw dierbare overleden is. Tot in detail wordt samen met u besproken wat er moet gebeuren. Wat moet er geregeld worden voor de uitvaart? Wat waren de wensen van de overledene? Wordt het een crematie of begrafenis in Driebergen? Voorneveld Uitvaartzorg helpt u graag bij het maken van deze moeilijke en vele keuzes en zorgt tevens voor een waardig en respectvolle uitvaart van uw overleden dierbare.

Wilt u een afspraak maken met Voorneveld Uitvaarzorg? Neem dan contact op via 030 – 69 14 620.

Persoonlijk en vertrouwde uitvaartverzorging voor een begrafenis Driebergen

Voorneveld Uitvaartzorg staat voor dienstbaarheid. Wij willen in de eerste plaats voor u rust en ruimte scheppen, om vervolgens met onze ervaring, vakkennis en onze oprechte aandacht te luisteren naar uw wensen betreft een crematie of begrafenis in De Bilt. Met deze verkregen informatie zullen wij vorm en inhoud geven aan een waardig afscheid voor uw overleden dierbare. Wij merken dat juist hier behoefte aan is tijdens de verwarrende tijd waarin er door u, met ondersteuning van ons, zoveel geregeld en besloten moet worden.

 

Wij helpen u bij  onder andere het kiezen tussen de kleuren staatsievervoer, de kist en de rouwkaart. In welke mate wij u hierin begeleiden en ondersteunen is geheel naar uw wens. Voorneveld Uitvaartzorg wil er uitsluitend voor zorgen dat uw dierbare overledene een waardig en respectvol afscheid krijgt.

 

Voorneveld Uitvaartzorg verzorgt de gewenste begrafenis

 

Bij Voorneveld Uitvaartzorg kunt u terecht voor een begrafenis of een crematie in De Bilt en omstreken. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak om u te informeren over ons bedrijf en over de mogelijkheden voor een uitvaart in De Bilt. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 030 – 69 14 620. Of neem contact op via onze contactagina.