Condoleanceregister van

Biografie

Rouwkaart

Uitvaartdatum: Donderdag 28 april 2022

De afscheidsbijeenkomst met het rituaal van de Christengemeenschap zal plaatsvinden op donderdag 28 april om 15.00 uur in het crematorium Zeister Bosrust, Woudenbergseweg 46 in Zeist.

Livestream

Print Friendly, PDF & Email

5 steunbetuigingen geschreven voor “Christiana de Goederen”

 1. sandra voshol

  Lieve Christiana.
  Ik was erg ontdaan en verdrietig toen jou overlijdenskaart in mijn brievenbus lag. Ik had nog een kaart voor jou verjaardag op de post gedaan en je 2 x tevergeefs gebelt. Je was al overleden. Na jou afscheidsdienst in Zeist vloog er de hele week daarna een koolmeesjes voor mijn raam. Hoe bijzonder is dat, een teken van jou. Dank voor je fijne vriendschap van 22 jaar,onze mooie periode in Huize Valckenbosch. En het contact blijven houden daarna. Ik hoop dat je je rust hebt gevonden. Voor altijd in mijn hart.

 2. M.Eggink-Zuijdam

  Voor Lies en haar kinderen
  Net toen ik mij bedacht dat ik een kaart wilde uitzoeken voor haar aanstaande 76e verjaardag kwam het bericht van Erna’ s dood bij ons in Twente aan. Niet te geloven, mijn hartsvriendin toen we 15/16 jaar waren ……en ik zou eindelijk, nu corona dat misschien mogelijk zou maken, eens bij haar gaan logeren in haar mooie huisje. Wat waren we dat al vaak van plan geweest………..61 jaar geleden waren we samen als Rotterdamse leerlingen op de Bovenbouw van de Haagse Vrije School aan de Waalsdorperweg. Ik kwam bij haar in de 10e klas. We zaten naast elkaar, en we deelden in de resterende schooljaren ons hele tienerleven met elkaar. En zo wist ik ook van jou ,Lies, hoe ze je bewonderde en hoe ze na de 12e klas naar je toe zou gaan en op een dag was ze tante van Mary Anne, wat een weelde was dat…..Als er foto’s waren liet ze die natuurlijk ook aan mij zien.
  Jaren later kon ik haar op onze trouwdag voorstellen aan mijn man. We hielden altijd Kerst-en Verjaardagscontact… altijd een prachtige kaart, vaak zelf getekend of geschilderd.
  Afgelopen dinsdag zijn we bij haar geweest in de Rafaelkerk. Heel fijn even rustig bij haar te zijn, zacht te zingen, samen het Onze Vader uit te spreken. Helaas was het niet mogelijk jou, haar zus, na al die jaren live te ontmoeten. Het deed me verdriet te horen dat corona de reis vanuit Canada naar je zus onmogelijk maakte.
  Wat bizonder dat wij twee mensen mochten ontmoeten die konden vertellen over haar laatste aardse weken. Het levensbericht via de livestream mee te beleven was heel ontroerend en natuurlijk herkenbaar. En inderdaad konden we slap liggen van de lach, dat gebeurde vaak in die dagen,
  toen we nog fris en fruitig waren. De foto waarop ze als moeder van Julia is afgebeeld staat hier in de kamer. We speelden Romeo en Julia van Shakespeare, het was 1964. Een heerlijke dierbare herinnering aan mijn lieve vriendin, die het prima vond dat ze voor mij Erna bleef. Van harte hoop ik dat onze wegen nog ergens mogen kruisen,Lies . Lots of Love voor jou en je familie.
  Namens mijn man Herman
  Hilde Eggink-Zuijdam

 3. Nel en Leen Terlouw

  Beste familie,
  Veel sterkte gewenst met het verlies van Christiana.
  Zó snel nadat ik nog bij haar was geweest om haar tuintje op te knappen kwam al het bericht dat ze naar het ziekenhuis was gebracht en heel snel daarna afscheid van dit leven nam. Het is moeilijk te bevatten, en zeker ook voor jullie als familie die ook niet eens goed afscheid kon nemen.
  We bewaren veel mooie herinneringen aan het contact dat we als collega’s hadden, bijna meteen vanaf het moment dat ik bij Valckenbosch kwam werken. Hoe blij ze altijd was met de dingen uit de tuin die ik haar bracht om in haar werk met de bewoners te gebruiken. De gezellige pauze’s die we samen doorbrachten, en na haar (en mijn) pensioen het contact over en in haar tuintje, haar gulheid en dankbaarheid, te veel om op te noemen.
  Ze was uniek, we zullen haar nooit vergeten.
  Een hartelijke groet van (tuinman) Leen Terlouw en Nel.

 4. Wim en Diny Hoogstraten

  Wij wensen u liefdevolle herinneringen,
  die zacht dwarrelen door uw hoofd,
  en landen in uw hart.
  Heel veel sterkte en kracht gewenst
  met het verlies van Christiana.

  Wim en Diny Hoogstraten

 5. Klaas Keijzer

  Lieve Elisabeth en kinderen,
  Wij willen jullie héél veel sterkte wensen met het plotselinge verlies van Christiana.
  Wij zullen haar ook vreselijk missen; onze fijne gesprekken, haar levensinstelling, haar kunstzinnigheid en haar enorme liefde voor flora en fauna.
  Een warme groet voor jullie van Klaas en Willy Keijzer.

Plaats een steunbetuiging

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ervaart u problemen met het plaatsen van een steunbetuiging? Vertel het ons a.u.b. via het contactformulier

Scroll naar top

Vraag aan per email of per post

Email
of per Post
Vul uw gegevens in om het wilsbetuigingsboekje per email als .pdf ontvangen