Condoleanceregister van

Biografie

Rouwkaart

Uitvaartdatum: Maandag 18 juli om 12.30 uur

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op donderdag 18 juli om 12.30 uur in de aula van crematorium Zeister Bosrust. U kunt de plechtigheid ook volgen via de livestream met onderstaande (paars) link.

Livestream

3 steunbetuigingen geschreven voor “Eep Hamerslag – Anbeek”

  1. Jacko de Groot

    Lieve familieleden van Eep Hamerslag,

    Veel sterkte met het verlies van jullie moeder Eep. Wanneer Janneke de Groot-Sweers (overleden 17 Jan. 2022) haar aan de telefoon had was het altijd leuk. Ook de bezoekjes bij haar thuis waren mooi. Ze vergat vaak mijn naam en noemde me jochie. Groet Jacko de Groot

  2. Nienke Buwalda

    Lieve familie, gecondoleerd met Eep en sterkte met het afscheid. Als klein meisje was ik vaak bij oma Rie. Het was altijd feest als tante Eep op bezoek kwam. We kregen vaak een reepje of een centje van haar. Ik herinner me haar als heel hartelijk, lachend en ze wilde graag iets geven. Ze heeft me behalve het lekkere snoepgoed ook inspiratie gegeven. Ik weet van oma dat ze vaak pijn had, maar ik hoorde haar nooit klagen. Ze ontving ons altijd met open armen en ik voelde me altijd welkom. Wat een mooie eigenschap! Tante Eep, zoals ik haar noemde, zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben. Lieve tante Eep, rust zacht en ik zal je nooit vergeten!
    Nienke en Doeke

Plaats een steunbetuiging

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ervaart u problemen met het plaatsen van een steunbetuiging? Vertel het ons a.u.b. via het contactformulier

Scroll naar top

Vraag aan per email of per post

Email
of per Post
Vul uw gegevens in om het wilsbetuigingsboekje per email als .pdf ontvangen