Condoleanceregister van

Biografie

Rouwkaart

Uitvaartdatum: 06-03-2023

De afscheidsdienst zal worden gehouden op maandag 6 maart a.s. in de Sionskerk, Jacob Catslaan 73 te Zeist, aanvang 11.00 uur. Wegens wegwerkzaamheden is de kerk moeilijk bereikbaar, parkeren rondom de kerk in de wijk is mogelijk.   Aansluitend zal de begrafenis plaatsvinden op begraafplaats Zeister Bosrust, Woudenbergseweg 46 te Zeist.   Na de begrafenis is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van de begraafplaats.   U kunt de afscheidsdienst ook volgen via de livestream om 11 uur  met onderstaande (paarse) link.  

Livestream

4 steunbetuigingen geschreven voor “Gerrie Oskam – Blom”

 1. na de dienst: een waardige afscheidsdienst, temidden van haar familie en haar wijk-gemeente De Bron, PKN-Zeist. Wij zongen haar geliefde liederen, hoorden het evangelie
  door haar aangegeven, en verstilden in gebed en/of eigen gedachten,
  Deze getuigenis van haar relatie met haar Heer en Schepper heeft ze overgedragen,
  Wij gedenken haar in genegenheid!, A.Wassink-Ibbenhorst, gemeentelid de Bron.

 2. A.Verduin-van Langevelde

  Geachte familie,
  Mede namens mijn man wil ik u van harte condoleren met het heengaan van Gerrie, uw moeder en oma. Graag had ik de rouwdienst bij willen wonen maar helaas lukt dat, vanwege ziekte, niet. Jammer vind ik dat want ze was me zeer genegen. Ik was al bang dat er iets niet goed was omdat ze me altijd belde na de sterfdag van uw vader. Ik stuurde haar altijd een kaart op die dag n.l.
  Ik wil u veel sterkte toewensen de komende dagen en morgen in het bijzonder. Van harte hoop ik dat het heengaan naar haar hemelse Vader u troosten zal. Met hartelijke groet, Adrie Verduin.

 3. K. en R. Groeneveld

  Beste familie,

  Hierbij condoleren wij jullie met het overlijden van Gerrie.
  Wij kennen haar vanuit de tijd dat zij en haar man nog in Maassluis woonden en later elkaar ontmoetten op de boot naar Schiermonnikoog. Na die tijd telefonisch contact gehouden. Wij wensen jullie sterkte toe.

  Hartelijke groeten Klaas en Ria Groeneveld.

Plaats een steunbetuiging

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaart u problemen met het plaatsen van een steunbetuiging? Vertel het ons a.u.b. via het contactformulier

Scroll naar boven

Vraag aan per email of per post

Email
of per Post
Vul uw gegevens in om het wilsbetuigingsboekje per email als .pdf ontvangen