Condoleanceregister van

Biografie

Rouwkaart

Uitvaartdatum: 10 april 2021

De begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden op zaterdag 10 april om 11.00 uur op de Nieuwe Algemene Begraafplaats te Doorn.

De uitvaart van Hans Fedder is niet meer terug te kijken via de link. De familie zelf beschikt over de opname.

Livestream

5 reacties op “Hans Fedder”

 1. Met eerbied en respect gedenken wij Hans Fedder, een zeer gewaardeerde collega. Wij zijn dankbaar voor wat hij betekend heeft voor zijn patiënten en de antroposofische geneeskunde.
  Bestuur NVAA

 2. Hans was een door mij geliefde collega. Ik maakte hem mee rond de eeuwwisseling toen we beiden werkten voor het Haags Kinder- & Jeugdtherapeuticum. Zijn open en dienstbare benadering van vragen die vanuit en over kinderen werden gesteld werd zeer gewaardeerd. Ook in latere jaren mocht ik Hans in verschillende situaties nog ontmoeten. Ik zal mij Hans in dankbaarheid herinneren vanwege de verbondenheid die ik met hem ervaar.
  Martin Niemeijer

 3. Lieve Hans,
  dank je wel voor je humor, heerlijke verhalen en zorgzaam nabuurschap, veel meer dan je van een buurman mag verwachten en daarom heb je een speciale plaats in mijn hart.
  Koos

 4. Corrie Groenendaal

  Wij wensen eenieder rijke en mooie herinneringen toe
  en liefdevolle gedachten aan Hans,

  Henk Burgman & Corrie Groenendaal

 5. Paola Matthijsen

  Hans was mijn peetoom. Toen ik net geboren was in het Elckerlyc ziekenhuis te Helmond was Hans daar voor zijn opleiding tot arts, en was hij de eerste die mij in zijn armen vasthield en mijn ouders Nerina en Hein Matthijsen feliciteerde. Zo bijzonder! Dat draag ik mijn leven lang al met me mee.
  Hij was me dierbaar en als we elkaar zagen vloog ik hem altijd om de hals. Een geliefd en oprecht mens is van ons heengegaan.
  Heel veel sterkte met dit verlies, en veel kracht voor de komende tijd. Ik denk aan jullie en zal de livestream volgen, en aanwezig zijn bij de mensenwijdingsdienst in de Rafaelkerk op 1 mei.
  Met een hartewarme groet,
  Paola Matthijsen

Plaats een steunbetuiging

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ervaart u problemen met het plaatsen van een steunbetuiging? Vertel het ons a.u.b. via het contactformulier

Scroll naar top

Vraag aan per email of per post

Email
of per Post
Vul uw gegevens in om het wilsbetuigingsboekje per email als .pdf ontvangen