Crematie Driebergen: VOORNEVELD…..

Persoonlijk en vertrouwd voor uw crematie Driebergen en omstreken

Voorneveld Uitvaartzorg staat voor dienstbaarheid. Voor ons betekent dat rust scheppen en met oprechte aandacht luisteren naar uw wensen voor wat voor u een persoonlijke uitvaart moet worden. Juist daar is behoefte aan in de verwarrende tijd bij een overlijden waarin er door u, samen met ons, zoveel geregeld en besloten moet worden.

Ook al heeft u een bestaande verzekering (in kapitaal of natura), een deposito of wilsbeschikking, u kunt altijd een beroep op ons doen voor een crematie of begrafenis Driebergen en omstreken. In overleg met de betreffende maatschappij kunnen wij praktisch altijd de uitvaart voor u verzorgen.

Het verzorgen van de uitvaart in een rouwcentrum in Driebergen en omstreken

Door de goede contacten van Voorneveld Uitvaartzorg binnen Driebergen en in de omliggende regio mogen wij van bijna alle rouwcentra collegiaal gebruiken maken. In overleg met de desbetreffende maatschappij kunnen wij praktisch altijd de crematie of begrafenis voor u verzorgen in Driebergen en omgeving.

Voor vragen en informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ook een kosteloos en vrijblijvend regelgesprek aanvragen.

Willem Voorneveld & Wilma van den Berg

Neem direct contact op

Onze dienstverlening

Regelgesprek

Vraag een kosteloos en vrijblijvend regelgesprek aan.
Lees meer…

Opbaring

Thuis of in een rouwcentrum? Alles is mogelijk.
Lees meer

Begrafenis

Welke begraafplaats kiest u uw eigen woonplaats ?
Lees meer

Crematie

In de provincie Utrecht zijn er een viertal crematoria.
Lees meer

Afscheidsplechtigheid

Een kerkelijk afscheid of een afscheidsbijeenkomst?
Lees meer

Het laatste nieuws

Een uitvaartfilm is zéér waardevol

Afscheid nemen van dierbaren is iets wat nooit zal wennen. Elke uitvaart is intens emotioneel en uniek. Op de dag zelf ontgaat ons vaak wat er allemaal gebeurt. We beleven een begrafenis of crematie veelal in een roes. Logisch, want we worden overmand door verdriet. Anno 2020 is het steeds gebruikelijker om de uitvaart te

Lees meer...

Een uitvaartverzekering is niet verplicht, maar absoluut geen overbodige luxe…

Uit recentelijk onderzoek blijkt dat ongeveer 70% van de mensen in Nederland een uitvaartverzekering heeft. Dat is fijn. Maar eigenlijk zijn er dus ook nog aardig wat mensen dus die er geen éé hebben… Eigenlijk is dat totaal niet verstandig. En best zorgelijk. Een uitvaartverzekering afsluiten is niet verplicht in ons land, maar wél verstandig.

Lees meer...

Kies de juiste woorden voor uw kerstkaarten

‘Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar’ het klinkt vertrouwd en bekend in de oren, maar dit is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Iemand die net of een paar jaar geleden een dierbare verloren heeft, kijkt niet uit naar de feestdagen. Voor hen kan de kerst zwaar en confronterend zijn, want degene waarmee zij het zouden vieren,

Lees meer...

Klant beoordelingen:

Ik ben ongelooflijk blij met de zorg, Willem Voorneveld ken ik vanuit de parochie, wat het fijn maakte. Het is allemaal heel goed gegaan. Ook over Doryan zijn we heel tevreden, warm en discreet. Een mooier afscheid konden we niet wensen met prachtige muziek. We zijn ontzettend dankbaar voor de inzet en de verzorging.

Diny Castermans

Ik heb het heel, heel bijzonder gevonden. Het was zeldzaam, de combinatie van betrokkenheid enerzijds en doorzetten anderzijds. Er zit echt hartewarmte in de wijze waarop ze je helpen. Wij voelden daardoor de ruimte om het helemaal te doen op de manier die wij wilden en ook hoe onze vader het gewild zou hebben.

Elisabeth de Charon de Saint Germain

Geweldig, heel persoonlijk, heel fijn. Hij was er gewoon als mens en uitvaartverzorger. Het was heel fijn en ik kan er met dankbaarheid op terugkijken. Het was gewoon een arm om me heen!

Mevr Dekker

Ze zijn heel goed in hun werk, niets op aan te merken. Alleen maar positief over zowel vader als zoon. Dank

Mevr Huisman-Roghair

Het afscheid was heel ongedwongen, niet op een traditionele manier maar ik vond het heel mooi. Hierbij bedankt ik ook Willem Voorneveld, hij is zo goed met ons omgegaan. Wat een lief mens is hij. Ook al werkt hij al lang in dit vak, hij weet heel goed met mensen om te gaan.

Mevrouw Hissink

De begeleiding van Doryan Voorneveld was heel fijn. De vlotheid waarmee hij contact met ons op nam, was heel prettig en er was ook alle begrip. Een kleine onderneming past bij ons als familie. Willem Voorneveld heeft de uitvaart van onze vader begeleid en ook dat was heel fijn en prettig, met name de begeleiding en ondersteuning toen voor onze moeder.

Fam Bisscheroux

In één woord,Geweldig. Ik zou iedereen Voorneveld aanraden. Prettig en heel fijn samengewerkt. Een hele fijne dienstverlening en we zijn enorm ontzorgd, alles ging eigenlijk vanzelf.”

A. Alberts

Ze waren er als het nodig was, maar wel op de achtergrond. Heel passend.

G.J. Hoitink

De crematie van mijn vriendin heeft Voorneveld helemaal perfect met ons geregeld. Zo netjes. Ze  hebben het heel goed gedaan. Wij willen graag dat onze uitvaart ook door hun geregeld wordt.

Y. van Stijn

Alles wat we bedachten is gerealiseerd. Het was prima, flexibel en heel netjes.

Hermien Busschbach
1 2 3

Crematie Driebergen

Er komt veel op u af als nabestaande. En dat terwijl u niet uw hoofd er naar heeft staan. U wilt waarschijnlijk het liefst rouwen om het verlies van uw dierbare. Maar er wordt toch nog van u verwacht dat u een crematie in Driebergen regelt met de uitvaartonderneming van de overledene. Voorneveld Uitvaartzorg wil u hierin begeleiden. Onze medewerkers staan voor u klaar om u gedurende het hele proces bij te staan.

 

Zodra u heeft doorgegeven dat uw dierbare is overleden, komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Samen met u wordt tot in detail besproken wat er precies moet gebeuren. Wat moet er geregeld worden, voor de crematie? Voorneveld Uitvaartzorg helpt u bij het maken van de vele keuzes en zorgt voor een waardige en respectvolle crematie voor uw overleden dierbare.

 

Wilt u een afspraak maken voor hulp bij het verzorgen van een crematie? Of voor het doorgeven van het overleden van uw dierbare? Neem dan contact met ons op via 030 – 69 14 620.

 

Persoonlijke en vertrouwde crematie Driebergen

 

Voorneveld Uitvaartzorg staat voor respect en dienstbaarheid. Wij willen hiermee voor u rust en ruimte scheppen om vervolgens met onze ervaring, vakkennis en oprechte aandacht te luisteren naar wat voor u belangrijk is. Met deze informatie zullen wij vorm en inhoud geven aan een respectvolle crematie in omgeving van Driebergen. Gedurende het verzorgen van de crematie van uw dierbare constateren wij waar behoefte aan is tijdens de verwarrende tijd waarin er door u toch zoveel geregeld en besloten dient te worden. Wij bieden u dan ook graag hierbij onze ondersteuning aan om in die situatie voor u rust en ruimte te creëren.

 

Alle dagen voor, tijdens en na de uitvaart heeft u uitsluitend contact met ons aanspreekpunt. Dit geeft u de rust en ruimte om uw persoonlijke inbreng bij het afscheid in te vullen en vorm te geven.

 

Voorneveld Uitvaartzorg verzorgt de crematie Driebergen

 

Bij Voorneveld Uitvaartzorg kunt u terecht voor het laten verzorgen van een crematie in de omgeving Driebergen. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor een respectvolle uitvaartverzorging? Wij maken graag een afspraak om u te informeren over ons bedrijf en over onze mogelijkheden voor een crematie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 69 14 620.

 

Crematie Driebergen: