Crematie Driebergen: VOORNEVELD…..

Persoonlijk en vertrouwd voor uw crematie Driebergen en omstreken

Voorneveld Uitvaartzorg staat voor dienstbaarheid. Voor ons betekent dat rust scheppen en met oprechte aandacht luisteren naar uw wensen voor wat voor u een persoonlijke uitvaart moet worden. Juist daar is behoefte aan in de verwarrende tijd bij een overlijden waarin er door u, samen met ons, zoveel geregeld en besloten moet worden.

Ook al heeft u een bestaande verzekering (in kapitaal of natura), een deposito of wilsbeschikking, u kunt altijd een beroep op ons doen voor een crematie of begrafenis Driebergen en omstreken. In overleg met de betreffende maatschappij kunnen wij praktisch altijd de uitvaart voor u verzorgen.

Het verzorgen van de uitvaart in een rouwcentrum in Driebergen en omstreken

Door de goede contacten van Voorneveld Uitvaartzorg binnen Driebergen en in de omliggende regio mogen wij van bijna alle rouwcentra collegiaal gebruiken maken. In overleg met de desbetreffende maatschappij kunnen wij praktisch altijd de crematie of begrafenis voor u verzorgen in Driebergen en omgeving.

Voor vragen en informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ook een kosteloos en vrijblijvend regelgesprek aanvragen.

Willem Voorneveld & Wilma van den Berg

Neem direct contact op

Onze dienstverlening

Regelgesprek

Vraag een kosteloos en vrijblijvend regelgesprek aan.
Lees meer…

Opbaring

Thuis of in een rouwcentrum? Alles is mogelijk.
Lees meer

Begrafenis

Welke begraafplaats kiest u uw eigen woonplaats ?
Lees meer

Crematie

In de provincie Utrecht zijn er een viertal crematoria.
Lees meer

Afscheidsplechtigheid

Een kerkelijk afscheid of een afscheidsbijeenkomst?
Lees meer

Het laatste nieuws

Een uitvaartfilm is zéér waardevol

Afscheid nemen van dierbaren is iets wat nooit zal wennen. Elke uitvaart is intens emotioneel en uniek. Op de dag zelf ontgaat ons vaak wat er allemaal gebeurt. We beleven een begrafenis of crematie veelal in een roes. Logisch, want we worden overmand door verdriet. Anno 2020 is het steeds gebruikelijker om de uitvaart te

Lees meer...

Een uitvaartverzekering is niet verplicht, maar absoluut geen overbodige luxe…

Uit recentelijk onderzoek blijkt dat ongeveer 70% van de mensen in Nederland een uitvaartverzekering heeft. Dat is fijn. Maar eigenlijk zijn er dus ook nog aardig wat mensen dus die er geen éé hebben… Eigenlijk is dat totaal niet verstandig. En best zorgelijk. Een uitvaartverzekering afsluiten is niet verplicht in ons land, maar wél verstandig.

Lees meer...

Kies de juiste woorden voor uw kerstkaarten

‘Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar’ het klinkt vertrouwd en bekend in de oren, maar dit is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Iemand die net of een paar jaar geleden een dierbare verloren heeft, kijkt niet uit naar de feestdagen. Voor hen kan de kerst zwaar en confronterend zijn, want degene waarmee zij het zouden vieren,

Lees meer...

Klant beoordelingen:

Het was zo mooi en fijn, binnen een uur hadden we de begroting. Het was een hele prettige samenwerking, ook naar mijn moeder toe, heel fijn en mooi.

Joyce Marchal

Prima, uitstekende service, op een vriendelijke en professionele manier. Niets dan lof.

De Ruyter de Wildt

Super! We hebben allemaal iets gedaan en Voorneveld heeft dat uitstekend begeleid en gecoacht en het ons zelf laten doen. Hij was op een gepaste manier op de achtergrond. Over de hele gang van zaken zijn we dik tevreden! Dank hiervoor.

fam van Barneveld

We wisten hoe Voorneveld Uitvaartzorg werkt en wat we konden verwachten. Over de uitvaart zelf zijn we erg tevreden. Het is heel goed en fijn geweest. Alles is geweldig gegaan. Wat ook heel fijn was, dat de condoleance bij ons thuis kon plaatsvinden en mijn dochters bij de laatste verzorging hebben mogen helpen.

Mevr van Dijk

Alles voldeed volledig aan onze verwachtingen. Voorneveld heeft ook de uitvaart van onze vader geregeld en dat is ons zo goed bevallen dat het geen enkele vraag was wie de uitvaart van onze moeder zou moeten regelen. We zijn zeer tevreden. We kunnen hen iedereen aanbevelen.

Familie Glaser

Het is precies zo gegaan zoals we wilden en het was helemaal perfect geregeld. We wilden het graag bij "Voorneveld" en dat is ook gelukt, heel fijn.

Fam van den Brink

De dienst was heel keurig verzorgd en daar ben ik erg blij om. Wat jullie gedaan hebben voelt goed, het was heel goed verzorgd.

Mevrouw O.

Het was een heel stijlvol en mooi afscheid.

Familie Broekhof

Niets dan lof. We waren heel erg tevreden en weten dat ze hun uiterste best doen. We kennen elkaar goed en weet dat niets hun te veel is. Fantastisch!

R.E. Smith

Beste Willem en Doryan,
Ik wil jullie – mede namens Wilma - heel, heel hartelijk bedanken voor de manier waarop jullie de uitvaart van Harm hebben begeleid en verzorgd. We waren in onze wensen heel uitgesproken, en jullie hebben ons daarin steeds weer ondersteund en het afscheid mogelijk gemaakt dat wij voor onze Harm in gedachten hadden. Maar vooral ook jullie warmte en hartelijkheid heeft ons geraakt en goed gedaan.

Dank jullie wel: ik zal dit geschenk van jullie aan ons altijd koesteren in mijn hart.

H. Stolp
1 2 3

Crematie Driebergen

Er komt veel op u af als nabestaande. En dat terwijl u niet uw hoofd er naar heeft staan. U wilt waarschijnlijk het liefst rouwen om het verlies van uw dierbare. Maar er wordt toch nog van u verwacht dat u een crematie in Driebergen regelt met de uitvaartonderneming van de overledene. Voorneveld Uitvaartzorg wil u hierin begeleiden. Onze medewerkers staan voor u klaar om u gedurende het hele proces bij te staan.

 

Zodra u heeft doorgegeven dat uw dierbare is overleden, komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Samen met u wordt tot in detail besproken wat er precies moet gebeuren. Wat moet er geregeld worden, voor de crematie? Voorneveld Uitvaartzorg helpt u bij het maken van de vele keuzes en zorgt voor een waardige en respectvolle crematie voor uw overleden dierbare.

 

Wilt u een afspraak maken voor hulp bij het verzorgen van een crematie? Of voor het doorgeven van het overleden van uw dierbare? Neem dan contact met ons op via 030 – 69 14 620.

 

Persoonlijke en vertrouwde crematie Driebergen

 

Voorneveld Uitvaartzorg staat voor respect en dienstbaarheid. Wij willen hiermee voor u rust en ruimte scheppen om vervolgens met onze ervaring, vakkennis en oprechte aandacht te luisteren naar wat voor u belangrijk is. Met deze informatie zullen wij vorm en inhoud geven aan een respectvolle crematie in omgeving van Driebergen. Gedurende het verzorgen van de crematie van uw dierbare constateren wij waar behoefte aan is tijdens de verwarrende tijd waarin er door u toch zoveel geregeld en besloten dient te worden. Wij bieden u dan ook graag hierbij onze ondersteuning aan om in die situatie voor u rust en ruimte te creëren.

 

Alle dagen voor, tijdens en na de uitvaart heeft u uitsluitend contact met ons aanspreekpunt. Dit geeft u de rust en ruimte om uw persoonlijke inbreng bij het afscheid in te vullen en vorm te geven.

 

Voorneveld Uitvaartzorg verzorgt de crematie Driebergen

 

Bij Voorneveld Uitvaartzorg kunt u terecht voor het laten verzorgen van een crematie in de omgeving Driebergen. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor een respectvolle uitvaartverzorging? Wij maken graag een afspraak om u te informeren over ons bedrijf en over onze mogelijkheden voor een crematie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 69 14 620.

 

Crematie Driebergen: