Drukwerk en advertenties

Voor de rouwkaarten beschikken wij over een huiscollectie. Deze kaarten en brieven zijn op voorraad en de bijpassende enveloppen kunnen direct bij u afgegeven worden. De collectie bestaat uit eenvoudige brieven en kaarten met een kader of rand maar ook uit sfeervolle en eigentijdse modellen in full colour. Als u een keus maakt uit de leverancierscollectie dan zijn deze binnen 24 uur leverbaar.

Het is ook mogelijk op basis van een blanco brief of kaart uw eigen ontwerp te laten maken. Met onze jarenlange ervaring en professionele apparatuur, kunnen wij snel uniek en hoogwaardig drukwerk leveren, ook in het weekend. De drukproef ontvangt u binnen enkele uren bij u thuis of als PDF via de mail.
Wilt u aanvullend aan de kaarten een advertentie plaatsen dan kunnen wij daar ook voor zorgen. De tekst hiervoor wordt qua opmaak en lettersoort aangepast aan de kaart. Omdat de PDF door ons compleet aan de krant wordt aangeleverd kunnen wij vooraf nauwkeurig aangeven wat de kosten zijn voor een advertentie.

    www.rouwbrieven.nl