Ik ben ongelooflijk blij met de zorg, Willem Voorneveld ken ik vanuit de parochie, wat het fijn maakte. Het is allemaal heel goed gegaan. Ook over Doryan zijn we heel tevreden, warm en discreet. Een mooier afscheid konden we niet wensen met prachtige muziek. We zijn ontzettend dankbaar voor de inzet en de verzorging.

Diny Castermans

Ik heb het heel, heel bijzonder gevonden. Het was zeldzaam, de combinatie van betrokkenheid enerzijds en doorzetten anderzijds. Er zit echt hartewarmte in de wijze waarop ze je helpen. Wij voelden daardoor de ruimte om het helemaal te doen op de manier die wij wilden en ook hoe onze vader het gewild zou hebben.

Elisabeth de Charon de Saint Germain

Geweldig, heel persoonlijk, heel fijn. Hij was er gewoon als mens en uitvaartverzorger. Het was heel fijn en ik kan er met dankbaarheid op terugkijken. Het was gewoon een arm om me heen!

Mevr Dekker

Ze zijn heel goed in hun werk, niets op aan te merken. Alleen maar positief over zowel vader als zoon. Dank

Mevr Huisman-Roghair

Het afscheid was heel ongedwongen, niet op een traditionele manier maar ik vond het heel mooi. Hierbij bedankt ik ook Willem Voorneveld, hij is zo goed met ons omgegaan. Wat een lief mens is hij. Ook al werkt hij al lang in dit vak, hij weet heel goed met mensen om te gaan.

Mevrouw Hissink

De begeleiding van Doryan Voorneveld was heel fijn. De vlotheid waarmee hij contact met ons op nam, was heel prettig en er was ook alle begrip. Een kleine onderneming past bij ons als familie. Willem Voorneveld heeft de uitvaart van onze vader begeleid en ook dat was heel fijn en prettig, met name de begeleiding en ondersteuning toen voor onze moeder.

Fam Bisscheroux

In één woord,Geweldig. Ik zou iedereen Voorneveld aanraden. Prettig en heel fijn samengewerkt. Een hele fijne dienstverlening en we zijn enorm ontzorgd, alles ging eigenlijk vanzelf.”

A. Alberts

Ze waren er als het nodig was, maar wel op de achtergrond. Heel passend.

G.J. Hoitink

De crematie van mijn vriendin heeft Voorneveld helemaal perfect met ons geregeld. Zo netjes. Ze  hebben het heel goed gedaan. Wij willen graag dat onze uitvaart ook door hun geregeld wordt.

Y. van Stijn

Alles wat we bedachten is gerealiseerd. Het was prima, flexibel en heel netjes.

Hermien Busschbach
1 2 3

Uw ervaring delen?

Vul dan onderstaand formulier in.