Uitvaart De Bilt

Als u doorgeeft dat er iemand is overleden, komen wij zo snel mogelijk bij u. Samen met u bespreken wij tot in detail wat er precies gebeuren moet. Wat moet er geregeld worden voor de uitvaart in De Bilt? Ook zullen wij u vragen wat voor uitvaart het dient te worden; een begrafenis of crematie. Komt u er niet uit bij het maken van de beslissingen? Voorneveld Uitvaartzorg helpt u dan ook bij het  maken van de vele keuzes.

 

Maar wat moet u doen in de situatie dat uw dierbare is overleden?  Als er sprake is van een overlijden in De Bilt thuis dient u allereerst de huisarts te waarschuwen. Deze zal zo spoedig mogelijk bij u komen om het overlijden van uw dierbare officieel vast te stellen. De huisarts zal dan een overlijdensverklaring opstellen. De overleden dierbare mag daarna verzorgd of verplaatst worden. Indien het overlijden in De Bilt plaatsgevonden heeft in een ziekenhuis of andere zorginstelling, dan zal het personeel van de instelling hier voor zorgen.

 

Is het overlijden in De Bilt vastgesteld? Dan dient u te bellen naar uw gewenste uitvaartonderneming. Voorneveld Uitvaartzorg is dag en nacht bereikbaar op ons nummer 030 – 69 14 620. Bij een overlijden in De Bilt belt u met ditzelfde nummer. Wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen.

 

De uitvaart De Bilt verzorgd door Voorneveld Uitvaartzorg

 

Uw contactpersoon van Voorneveld Uitvaartzorg bespreekt samen met u tot in detail wat er precies moet gebeuren. Wij helpen u bij het maken van de vele keuzes rondom het verzorgen van een respectvolle uitvaart in De Bilt.

 

Wij helpen u bij  onder andere het kiezen tussen de kleuren staatsievervoer, de kist en de rouwkaart. Voorneveld Uitvaartzorg zorgt ervoor dat de overledene een waardig en respectvol afscheid krijgt, die uw herinnering in stand houdt van uw overleden dierbare.

 

Een respectvol en waardig afscheid helpt u bij het rouwen. Het geeft u een gelegenheid om u op uw eigen manier afscheid te doen nemen van uw dierbare. Het is moeilijke periode voor u en de andere nabestaanden. Dit is dan ook de reden dat Voorneveld Uitvaartzorg u wilt begeleiden en ondersteunen waar mogelijk.

 

Respectvolle uitvaart De Bilt

 

Wij verzorgen naar wens een crematie of  begrafenis voor de overledene. De uitvaart zelf zal tot in detail met u besproken worden. Wilt u meer informatie over de uitvaart mogelijkheden in De Bilt? Neem contact met ons op. Ons telefoonnummer is 030 – 69 14 620.  Bij het geval van een overlijden in De Bilt belt u ook met 030 – 69 14 620.