Uitvaart Driebergen

Als er sprake is van een overlijden in Driebergen thuis, dient u allereerst de huisarts te waarschuwen. Deze zal zo spoedig mogelijk bij u komen om het overlijden van uw dierbare officieel vast te stellen. De huisarts zal dan een overlijdensverklaring opstellen. De overleden dierbare mag daarna verzorgd of verplaatst worden. Indien het overlijden in Driebergen plaatsgevonden heeft in een ziekenhuis of andere zorginstelling zal het personeel van de instelling hiervoor zorgen.

Wanneer u doorgeeft dat er iemand is overleden, komen wij zo snel mogelijk bij u. Samen met u bespreken wij tot in detail wat de wensen zijn betreffende de te volgen uitvaart. Wat moet er geregeld worden voor de uitvaart in Driebergen? Ook zullen wij u vragen wat voor uitvaart wordt gewenst; een begrafenis of crematie. Komt u er niet uit bij het maken van de beslissingen? Voorneveld Uitvaartzorg helpt u dan ook bij het  maken van de vele keuzes en draagt zorg voor een waardige en respectvolle uitvaart in Driebergen.

Is het overlijden in Driebergen vastgesteld? Dan dient u te bellen naar uw gewenste uitvaartonderneming. Voorneveld Uitvaartzorg is dag en nacht bereikbaar op ons nummer 030 – 69 14 620. Bij een overlijden in Driebergen belt u met ditzelfde nummer. Wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen.

Uitvaart Driebergen verzorgd door Voorneveld Uitvaartzorg

 

Uw contactpersoon van Voorneveld Uitvaartzorg bespreekt met u in detail wat er precies moet gebeuren. Wij helpen u bij het maken van de vele keuzes die gemaakt moeten worden bij het verzorgen van een respectvolle uitvaart in Driebergen. Wij helpen u bij  onder andere het kiezen tussen de kleuren staatsievervoer, de kist en de rouwkaart, een advertentie en de teksten hiervoor. Voorneveld Uitvaartzorg zorgt er voor dat de overledene een waardig en respectvol afscheid krijgt.

 

Heeft de overledene in het verleden of u nu gekozen voor een begrafenis in Driebergen, dan zal u vervolgens ook de beslissing moeten nemen over het grafmonument. Hierbij gaat het ook om vertrouwen. Wij werken al vele jaren samen met een vaste steenhouwerij, die net als wij al meerdere generaties garant staat voor kwaliteit en service. Eén van onze medewerk(st)ers begeleidt u vrijblijvend in de toonzaal om met u alle mogelijkheden te bespreken voor een grafsteen en teksten.

 

Respectvolle uitvaart

 

Wij verzorgen voor u naar wens voor een crematie of  begrafenis voor de overledene. De uitvaart zelf zal tot in detail met u besproken worden. Wilt u meer informatie over de uitvaart mogelijkheden Driebergen? Neem contact met ons op. Ons telefoonnummer is 030 – 69 14 620. In geval van een overlijden in Driebergen belt u ook met 030 – 69 14 620.