Corona…

Corona…

Het is een verdrietige periode. Het coronavirus houdt ons allen in de greep. Er vallen helaas ook slachtoffers. Mocht het u overkomen dat iemand in uw omgeving door dit nare virus overlijdt, dan is dat echt verschrikkelijk triest om mee te maken

Helaas verlopen uitvaarten nu het coronavirus op de loer ligt ook geheel anders dan voorheen. Soberder. Minimaler. Dit alles, omdat uw gezondheid voorop staat. Uiteraard werken wij ook strikt conform de maatregelen van het RIVM.

Om een paar aanpassingen te noemen: het condoleren vervalt als het ware, we schudden geen handen. Catering is niet mogelijk of zeer minimalistisch, denk aan kant en klare verpakkingen. Net zoals er ook niet meer dan 30 personen bij een crematie of begrafenis aanwezig mogen zijn. En er wordt, net zoals in het normale leven, tijdens de uitvaart gepaste afstand gehouden, minstens 1,5 meter van elkaar.

Een optie om anderen het afscheid te kunnen laten volgen, is het uitzenden van de uitvaart via een livestream. Zo kan men het online alsnog beleven. We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen over dit alles heeft, neem gerust contact met ons op.

Pas goed op uzelf en op elkaar.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *